Vi gør ude til hjemme

Velkommen hos RBR

Eller skulle vi måske hellere sige; Velkommen hjem. Hos os påstår vi nemlig, at det er muligt at flytte følelsen af hjem ud i det fri. Vi påstår, at vi kan gøre ude til hjemme for dig. Det kræver meget af os. Blandt andet at vores fokus hele tiden er rettet på dig, dine behov og på at give dig den bedste løsning. Derudover kræver det, at vi har fleksible løsninger, som kan tilpasses ethvert behov, du måtte have.

Vi gør ude til hjemme
Men vigtigst af alt så kræver det, at vi har lyst til at skabe noget mere end bare en terrasse, en indkørsel, eller andet. Og det har vi. Vi vil gøre ude til hjemme.
Produkterne lever op til strenge krav. Ikke alene er vi CE-mærkede, vores produkter produceres også med specifikke krav til samme CE-mærkning og både produktionsprocessen og produktkvaliteten er overvåget af Betonvarekontrollen – Teknologisk Institut. Alt sammen for at give dig sikkerhed for optimal kvalitet.

Gå på opdagelse og find inspiration
På denne side kan du gå på opdagelse i vores mange produkter. Du kan blive inspireret til hvilken løsning, der er rigtig for dig, eller blive klogere på hver enkel stens kvalitet og funktionalitet. Det, og meget andet, er vi glade for at kunne præsentere for dig. Vi byder dig derfor; velkommen hjem hos RBR.

Send os en mail

Salgsdirektør

Jan Kjeldsen

Salgskonsulent - Sønderjylland/Fyn

Ib Feldborg

Salgskonsulent - Sjælland

Steen Jensen

Salgsassistent / Marketing / Eksport - Sverige/Tyskland

Brian Klostergaard

Salgskoordinator

Stine Madsen

Adm. direktør

Jannie Schriver

Bogholder

Tanja Bülow

Operations Director

Tim Askjær

Produktchef

Peter Knudsen

Planlægningsleder

Kasper Kvist

Produktionsassistent

Henrik Pedersen

Salgsassistent

Nina Madsen

Salgsassistent

Heidi Andersen

Intern sælger

Maria Sig Hansen